ΚΑΝΙΔΗΣ TOURS

Τουριστικό γραφείο

Xαλκέων 21,Θεσσαλονίκη 54631

Τηλ.2310221913-4 fax 2310221919

ΑΦΜ 099377511 ,Δ΄ΔΟΥ

ΜΗΤΕ 09.33.E.600000623.00

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

30/11-3/12 2023

1Η ΜΕΡΑ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 600χλμ

Αναχώρηση το βράδυ στις 22.00 , στάση στη Μουσθένη και φτάνουμε στα σύνορα των Κήπων. Έλεγχος διαβατηρίων, στάση στα αφορολόγητα και μπαίνουμε στην Ανατολική Θράκη.

2Η ΜΕΡΑ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Μέσω Κεσάνης, Μαλγάρων, Ραιδεστού και με στάσεις φτάνουμε το πρωί στην Κωνσταντινούπολη.

Πρώτη μας επίσκεψη στο Μπαλουκλί στη Ζωοδόχο πηγή , την Παναγία Μπαλουκλιώτισσα με το θαυματουργό αγίασμα και τα παραδοσιακά ψάρια του θρύλου της Άλωσης. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Καπαλί Τσαρσί με τα εκατοντάδες καταστήματα με χρυσαφικά, δερμάτινα, χειροποίητα χαλιά, ασημικά ,κοσμήματα σπάνιας τέχνης. Το μεσημέρι τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 10χλμ

Πρωινό και αναχώρηση για περιήγηση στην Κωνσταντινούπολη .Πρώτη μας επίσκεψη στο παλάτι του Ντολμά Μπαχτσέ . Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο βυζαντινό Ιππόδρομο με τον υπέροχο αιγυπτιακό κίονα – οβελίσκο που φέρει πάνω του ιερογλυφικά, το χάλκινο τρίποδα των Δελφών και την ωραία γερμανική κρήνη του 1898.Θα επισκεφθούμε την περίφημη εκκλησία – μουσείο της Αγίας Σοφίας ένα από τα πιο σημαντικά έργα της Βυζαντινής εποχής .Τελειώνουμε την ξενάγηση μας με το περίφημο Υδραγωγείο. Συνεχίζουμε με προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Ξεκούραση . Το βράδυ προαιρετικά ,θα έχουμε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε σε εστιατόριο με χορούς και τραγούδια της Ανατολής . Διανυκτέρευση .

4Η ΜΕΡΑ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ( 610 χλμ )

Πρωινό και αναχώρηση για να μεταβούμε στο Φανάρι όπου θα επισκεφθούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το Ναό του Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην Παναγία των Βλαχερνών , όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ. Τελειώνουμε με την επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο ISTANBUL FORUM για να περιηγηθούμε στο μεγαλύτερο Ενυδρείο της Ευρώπης .Κατόπιν αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. Διέλευση Κήπων και με τις απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν άφιξη το βράδυ στην πόλη μας .

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ : 190,00  ευρώ

Επιπλέον διαφορά μονόκλινου δωματίου 100,00 ευρώ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

-Μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας -Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην περιοχή του Ταξίμ, τύπου Green Park -Πρωινό-Τις ξεναγήσεις και περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα-Ασφάλεια αστικής ευθύνης –ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Γεύματα ,ποτά ,εισόδους μουσείων ,διασκεδάσεις ,φιλοδωρήματα και οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

-Μπορείτε να ταξιδέψετε με ελληνική ταυτότητα αρκεί να είναι με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες εκδοσης τελευταιας 10ετιας. Για όσους ταξιδεύουν με ελληνικό διαβατήριο θα πρέπει να ισχύει για 6 μήνες από την ημερομηνία εισόδου στην Τουρκία .